Jutarnji program

Subota pred nama poziva u šetnju, prirodu, mami na navijanje. Početak dana nudi vožnju Srbijom, biciklom i sa najstarijim vozačem. Predstavlja nove ljude i njihove podvige. Ako odlučite da jutro počnete sa nama.

U Jutarnjem programu proveravamo da li nas banke zbunjuju ili varaju svojim reklamama. Šta sme da se nudi i ko će proveravati da li je kamata zaista najniža, kredit stvarno najbrži, a štednja, baš tu, najsigurnija? Nove propise saznajemo u Narodnoj banci Srbije.

Sa mesta ministra poljoprivrede Vlade u Prištini Nenad Rikalo je smenjen. Od sada je državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Vlade Srbije. Hoće li poljoprivrednici s Kosova i Metohije biti u fokusu, kakve su njihove potrebe i kako Beograd može da pomogne? Da li je sada na pravoj adresi, pitamo Nenada Rikala.

U danu u kom će predsednik Vučić odgovarati na pitanja koje građani ostavljaju na instagramu, sabiramo na koliko "E-pitanja" su članovi Vlade odgovorili u poslednja tri i po meseca.

Derbi je, tradicionalno, sportska vest dana. Ove subote, međutim, pažljivije pratimo vesti koje stižu iz Glazgova. Sa treninga, borilišta i tribina. O utiscima, formi i očekivanjima atletičara izveštavaju naši reporteri.

Bez izgovora vežba Žarko Paspalj. A uprkos predrasudama i osudama, videćemo kako svoje trke trči Nudžejma Softić. Maratonka sa hidžabom.

Svet ih je već video, kritičare je fascinirao, Berlin ga je nagradio. "Šavovi" su predstavljeni i beogradskaoj publici. Posle aplauza na Festu, kafu pijemo sa Uliksom Fehmiuom.

Budimo se od 6.00.

Voditelj Nada Gogić
Urednice Nada Gogić, Vanja Ratković

broj komentara 0 pošalji komentar