Jutarnji program

Bogdan se već pokazao, a za Nikolu se tek spremamo. Kako izgleda Ol star na srpski način?

Može li Komisija za utvrđivanje posledica bombardovanja da, posle dve decenije, otkrije postoji li veza između osiromašenog uranijuma i povećanog broja obolelih od raka? Prve rezultate rada Komisije predstavlja nam Dr Darko Laketić, predsednik tog tela.

Ko sme, ko može i ko ne zna za strah... vreme je da se pokaže. Posle Vojne gimnazije, počeo je upis u Vojne škole, na Vojnu akademiju i Vojnomedicinsku akademiju. Koliko je zainteresovanih i ko će dobiti priliku?

Proveravamo da li su meštani Jasenovika konačno odahnuli budući da je posle tri isklizavanja vagona na red došla rekonstrukcija njihove pruge.

Ljubitelji filma pripremaju se za Fest. Posebne pripreme, kondicione, prolazi i gradski sekretar za kulturu. Bili smo na treningu, bez izgovora, sa Ivanom Karlom.

Saznali smo gde će biti Ulica Dobrice Ćosića, ali i da li je istina ili predrasuda da grip, lečili ga ili ne, traje koliko mora. I da može da se "preleži" na nogama.

Mladi glumac i iskusni keramičar. U jednoj osobi. U goste nam dolazi Ivan Todorović koji je diplomsku predstavu prikazao u seoskom Domu kulture.

Upoznaćemo još jednog kandidata za predstavnika Srbije na Evrosongu. Pred kraj emisije peva nam Eleonora Lav Jovanović.

Voditelj Nada Gogić
Urednici Nada Gogić, Duško Nikolić.

broj komentara 0 pošalji komentar