Meso

U subotu 25. novembra na programu RTS 1 u 21 čas premijerno prikazujemo petu epizodu igrane serije "Meso", koju je za RTS snimila izvršna produkcija "Bosonoga" iz Banja Luke, po scenariju Nikole Pejakovića, i u režiji Saše Hajdukovića.

I dok su Marija i Mića kod kuće, Mirko se druži sa Slavkom. Upoznaje Čička, sumnjivog vlasnika staračkog doma u kojem bi njegova majka trebala da bude smeštena.

Mirko potom odlazi sa Slavkom na ispraćaj juniora jednog rukometnog kluba, kome je Slavko sponzor i koji, pored sportske opreme, nosi i ne tako legalnu sadržinu na put.

Nakon toga, Mirko će na jednoj večeri shvatiti koje to neraščišćene odnose imaju Čičak i Glava. A i Marija ga kod kuće ne sačeka raširenih ruku...

Uloge tumače: Igor Đorđević, Nikola Pejaković, Marija Pikić, Branko Janković, Vuk Kostić, Ljubiša Savanović, Faketa Salihbegović Avdagić, Novak Bilbija, Željko Stjepanović, Slobodan Perišić, Boris Šavija, Stojan Matavulj, Nikolina Friganović, Aleksandar Stojković, Zlatan Vidović, Petar Božović, Toma Trifunović, Slavko Labović

Urednik serije: Marko Novaković
Reditelj: Saša Hajduković
Scenarista: Nikola Pejaković
Direktori fotografije: Saša Petković i Dragan Radetić

Scenografi: Miloš Krčmar i Lara Prostran
Kostimograf: Duška Vujmilović Kukavica
Kompozitor: Petar Bilbija
Montaža i kolor korekcija: Saša Karakaš
Producent: Brankica Janković
Direktor serije: Đorđe Vranješ

broj komentara 0 pošalji komentar