SAT: Smola u auto-gasu ponovo na proveri

Problem sa crnom smolom u automobilima koji koriste TNG još uvek nije rešen, ali emisija SAT je na tragu uzroka problema i konačnog rešenja.

Ove nedelje kreće u akciju sa servisima, inspekcijom i akreditovanom laboratorijom kojom će se pokazati da li i u kojim uzorcima goriva postoji problem sa kojim se vozači suočavaju. U prvoj od dve emisije koje će se baviti ovom temom čućete kako su kupci naterali proizvođače na promene i kakve se to velike novosti vezane za TNG najavljuju već u narednim mesecima. Videćete i kako se problem sa smolom prepoznaje u toku vožnje i koliko koštaju popravke.

U reportaži iz razvojnog centra Tojote u okolini Brisela, saznaćete kako ovaj japanski proizvođač vidi budućnost autonomne vožnje.

Na vikend-putovanje vode vas u Zornića kuću, a u rubrici Predstavljamo vozili su pežo „308".
broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 17. nov 2017, 01:14) - Goran [neregistrovani]

putokaz

Na ulasku u Nis sa autoputa Nis jug na kruznom toku ne postoji nikakav putokaz za sva cetiri pravca i to je tako vec 2-3 godine.

(ponedeljak, 13. nov 2017, 12:50) - Огњен [neregistrovani]

У емисији ...

се говори да је промет ТНГ у Србији последње време опао. Као разлог се наводи да је то због појаве ове смоле у системима. У реду вероватно има и тога, али основни разлог је што се ова држава труди да на све начине оглоби возаче, уместо да их мотивише да користе гориво које је еколошки прихватљивије. Овде пре свега мислим на ре-атестирање. Да ли возила која користе само бензин или само дизел иду на овакву врсту провере? Зар није довољно једном проверити да ли је систем добар, издати атест и након тога све спада у редовно одржавање. Мој следећи ауто сигурно неће бити са ТНГ баш због тога.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]