Mama voli bebu - Maksimove avanture

Od 10. septembra, svake subote u 18.50 na Prvom programu, RTS je pripremio prvu srpsku animiranu seriju za decu, roditelje i kućne ljubimce: Mama voli bebu - Maksimove avanture!

Prvih dvadeset priča iz ovog serijala prati događaje iz života jedne porodice - veselog dečaka Maksima, njegovih roditelja i nerazdvojnog pratioca, psetanceta Maše.

Osnovnu inspiraciju autor Nikola Tomić pronalazi u nizu običnih, svakodnevnih situacija kroz koji prolaze glavni junaci, a u kojima gledalac lako može prepoznati slike i osobe iz sopstvenog života i okruženja. Multimedijalni umetnik za cilj ima da brend "Mama voli bebu" podigne na viši nivo koji će biti prepoznatljiv svuda (van okvira novopečenih roditelja) kao što su neki drugi brendovi poput "Maše i Medveda", "Pčelice Maje" i sličnih,... te je okupio tim ljudi oko sebe (scenaristi, animatori, artisti, audio i video editori, programeri) i upustio se u izradu crtanih filmova - serijal "Mama voli bebu - Maksimove avanture".

Ove zanimljive, dinamične i edukativne priče bogato su propraćene komičnim obrtima i brojnim muzičkim numerama.

Mama voli bebu - Maksimove avanture, subotom, 18.50, RTS 1  

broj komentara 4 pošalji komentar
(subota, 01. okt 2016, 08:38) - anonymous [neregistrovani]

Mama voli bebu

Maksimove avanture su zabavne

(subota, 17. sep 2016, 12:15) - anonymous [neregistrovani]

Odlično

Serija je namenjena za malu decu, ali svakako podržavam pokretanje RTS-ovog animacionog studija. Uzimajući u obzir da je serija animirana u Adobe Flash-u, izvučen je apsolutni maksimum što se tiče pozadina i dizajna likova. No, ipak će krajnji sud dati sama deca - ako ovo uspe, Srbija će i zvanično biti zakačena na svetsku mapu zemalja koje prave (ne samo uvoze) animaciju za decu (a nadamo se, uskoro, i za odrasle).

(utorak, 06. sep 2016, 23:08) - anonymous [neregistrovani]

bravo!!

Jedva cekamo !

(utorak, 06. sep 2016, 15:17) - Mass [neregistrovani]

Ludilooooo

Napooooookoooon Mama voli bebu