A sada, Rada!

Deseti susret sa gledaocima, Rada Đurić i njen tim zakazali su za - deseti januar!

Rada Đurić, autorka i urednica emisije: „Dok trošimo ove prve dane Nove godine, mnogi još praznuju ili odmaraju pa je možda dobar trenutak da se ozbiljno posvetimo raspremanju, od onog bukvalnog sve do metaforičkog - pospremanja sećanja, duše, života... O velikom spremanju duše ali i društva, govoriće nam psihijatar Zoran Ilić. Naučnica Jelena Dejanovski, podeliće sa nama praktična upustva iz njenog doktorata, posvećenog velikom spremanju života.

I simbolika brojeva je ovoga puta intrigantna- broj deset je i u datumu emitovanja i rednom broju naše emisije! U Bibliji, deset označava sveukupnost i celovitost. U numerologiji, to je broj uspeha i buduće sreće, označava kraj starog i početak novog, srećnu budućnost, harmoniju.

Sve navedeno pokušaću da objedinim u suvisle, konkretne i životne, nadam se i mnogima korisne, zanimljive informacije, poruke a u saradnji sa sagovornicima emisije koji su, kao što sam vas već i navikla- najbolji! U goste mi dolaze „najinformisanije žene u Srbiji", zuske. Taj epitet dobiše zato što rade u mnogim kućama pa i u onima gde se donose važne odluke. „Zuska" je skraćenica imena Zuzana a decenijama su baš one sinonim za vredne žene, Slovakinje, koje rade po kućama i nema im ravnih po poštenju i trudu. Kuvarica Valentina, čije su vitrine pune trofeja a još je i osvedočeni humanitarac, u studijskoj kuhinji praviće nam specijalnu tortu. Priliku da joj stilskim preobražajem ulepšamo ovu nedelju, dobila je mlada dizajnerka, zahvaljujući pismu koje mi je poslao njen otac. O svojim životnim načelima i očekivanjima, govoriće pevač Sregej Ćetković. Za muziku će biti zadužen bend „Grupa građana", čiji članovi za sebe kažu da se bave poslom koji vole najviše na svetu. Vidimo se u nedelju, u pet popodne na Prvom programu RTS- a!"

Producent emisije "A sada, Rada!": Miroslav Čanković
Rediteljka TV priloga: Marta Mandić
Novinari: Vesna Kuzmanović, Tatjana Rusmir Jelić, Sunčica Orašanin i Marko Maksimović
Reditelj emisije: Darko Elaković
Autorka i urednica emisije: Rada Đurić

Emisija "A sada, Rada!" na društvenim mrežama i internetu:
Facebok : "A sada, Rada": https://www.facebook.com/A-sada-Rada-1673434012938824/Twitter: Rada Djuric @asadarada
Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCVotZCKiC7fYTnP8scT3_JQ

e-mail: asadarada@rts.rs

broj komentara 0 pošalji komentar
A sada, Rada! A sada, Rada!

Autor:
Rada Đurić

Ove jeseni, u emisiji „A sada, Rada“ očekujte: Nešto staro, nešto novo i nešto za sva vremena. Pa kom opanci, kom obojci! [ detaljnije ]