TV lica: Rada Đurić

Popularno tv lice "Beogradske hronike" Rada Đurić želela je da početak emisije "Tv lica...kao sav normalan svet" bude na autobuskoj stanici, gde je punih 15 godina svakog dana stizala iz Lazarevca , a odatle išla na televiziju da radi. Tako je svakog dana prelazila 120 kilometara, pre nego sto se preselila u Beograd.

Nastavak snimanja bio je na mestu gde počinje jedan tipičan radni dan u njenom životu proveden u redakciji Beogradske hronike, pa će gledaoci imati priliku da vide kako izgleda užurbana priprema emisije, gde stižu njihova pisma, ali i u kratkim pauzama čuju kako je izgledao Radin prvi nastup s palmicom na glavi u haljini koju je plela preko prsta njena baka, koje su prednosti odrastanja u malom mestu, kako je izgledao dolazak na studije u studentski dom, ko su joj prijatelji za ceo život...

Dan je završen na njenoj novoj beogradskoj adresi gde su bili Radina mama Mira i sin Despot. U ovoj porodičnoj priči nedostajala je starija ćerka Vera koja gradi sportsku karijeru u inostranstvu, prisećali su se kako je ona odredila ime bratu, a Rada je govorila kako je bilo podizati decu devedesetih i kako je vedar duh i optimizam prenosila na svaku životnu situaciju.

 Autor: Tanja Peternek Aleksić

 

broj komentara 7 pošalji komentar
(ponedeljak, 24. avg 2015, 19:29) - jela [neregistrovani]

odlicna emisija

Odusevljena sam sa izborom gosce,prizeljkivala sam da je cujem i privatno jer kroz njenu emisiju"Beogr.hronika" stekla sam utisak da je inteligentna i profesionalna ..Zahvaljujem se na ovoj predivnoj emisiji i sve najbolje Radi Djuric da i dalje sa zadivoljstvom gledamo na tv.Takodje svaka cast i Tanji na lijepim i poucnim emisijama.Veliki pozdrav iz Podgorice.

(ponedeljak, 23. mar 2015, 19:49) - anonymous [neregistrovani]

Bravo!

Zelimo jos RTS lica u Vasoj cenjenoj emisiji!

(nedelja, 22. mar 2015, 21:31) - Olivera iz Kikinde [neregistrovani]

TV lica sa RTS-a

Poštovana Tanja,
dopada mi se što ste izabrali, za gosta ,aktuelno TV lice sa RTS-a.Volela bih da u vašoj emisiji vidim Miru Adanju Polak i Jovana Memedovića.
Srdačan pozdrav!

(subota, 21. mar 2015, 20:05) - Nena [neregistrovani]

sta reci sem ...

odlicna je Rada i milina je slusati, sve pohvale!

(subota, 21. mar 2015, 19:28) - Mila [neregistrovani]

Zena iz naroda

Rada je zena ponikla iz naroda koji postuje I voli, sto izbija iz svake njene pore. Njena skromnost izaziva postovanje i poverenje kod ljudi.

(subota, 21. mar 2015, 01:21) - anonymous [neregistrovani]

Voleo bi da u emisiji "TV - lica", kao....

...sav normalan svet vidim: nekadasnje urednice Dnevnika RTS; Spomemku Jovic, Draganu Vukelic, Staku Djordjevic, pa Ratka Dmitrovica, Gorana Milica, Ziku Nikolica - Sarenicu, Branka Veselinovica, Svetislava Vukovica, Milenu Siskin.....

(utorak, 17. mar 2015, 15:54) - Miodrag [neregistrovani]

divno!

Radujem se Radinom gostovanju u ovoj izuzetnoj emisiji. Lepo je cuti i videti RTS lica u privatnom izdanju. Divnoj Tanji predlazem da u emisiji ugosti Miru Adanju Polak.

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]