Balkanskom ulicom: Dr Nebojša Ivanović

Nastavljajući trend da gosti ne moraju biti samo ličnosti koje su poznate najširoj kategoriji gledalaca, gost Vesne Dedić je dr Nebojša Ivanović, hirurg onkolog, koji je poznat po svojoj intraoperativnoj metodi uklanjanja tkiva kancera iz dojke.

Poreklom iz Vlasotinca, otac troje dece, uspešan u svom poslu, za kariranim stolnjakom, u improvizovanoj kafani, govorio je o svim onim trenucima kroz koje je prošao, da bi danas bio to što jeste - jedan od najboljih u svojoj struci.

Šta je imperativ u trenutku kada se dijagnoza saopstava, kako žene reaguju, i koliko je vremena potrebno da se pacijentkinja vrati normalnom životu, govorio je i doktor, a gledaoci će imati priliku da to čuju iz "prve ruke", od gospođe Tanje Radoja, koja je imala
priliku da njen život bude u rukama doktora Ivanovića.

Da bi neko bio dobar lekar, neophodno je da bude, pre svega, dobar čovek, a samim tim da voli muziku i sve stvari koje čine život lepšim. Doktor Nebojša je uz pratnju tamburaškog orkestra Labanda, pevao pesme iz svog zavičaja i dokazao da se iza belog mantila, krije jedna topla duša.

Autor: Vesna Dedić

broj komentara 5 pošalji komentar
(petak, 16. jan 2015, 13:30) - jedan placljivi mladi stomatolog [neregistrovani]

Divan lekar

Dva dana nakon sto je mojoj mami otkriven karcinom dojke, ja sam potpuno srusena i u soku,( a znam da moram biti jaka i njena najveca podrska, ali uzasan je stres koji se mora prevazici) reci ovog divnog doktora su mi vratile nadu i veru da ce sve biti u redu i da cemo se izboriti! Naravno i gospodja koja je dala intervju puno znaci kao podrska! Svako dobro Vam zelim!

(utorak, 25. nov 2014, 00:34) - ana [neregistrovani]

1

Uf kakav covek,ljudina!

(subota, 22. nov 2014, 21:45) - Vesna Indjic [neregistrovani]

Samo reci hvale

Moj dobri doktor!Veliki stručnjak i dobar covek,koji uliva poverenje.Za njega samo reci hvale!

(nedelja, 16. nov 2014, 10:04) - anonymous [neregistrovani]

gost emisije Dr nebojša Ivanović

oduševljena sam, izuzetan lekar i čovek

(utorak, 11. nov 2014, 10:18) - Snežana [neregistrovani]

Dr Ivanović

Veliki čovek, stručnjak tople duše.

Balkanskom ulicom Balkanskom ulicom

Autor:
Vesna Dedić

Značajne ličnosti, čija su imena i stvaralaštvo utkani u istoriju duha Beograda i Balkana, u emisiji „Balkanskom ulicom“ već petnaest godina zaredom- govore o svojim snovima o uspehu u velikom gradu ali i o trenucima sreće i tuge, koji su im obeležili život. [ detaljnije ]