Vreme je za bebe

Dok Srbijom kruži fenomen nedovoljnog rađanja u njoj žive i bračni parovi koji poštuju kult potomstva i koji bez straha i sa mnogo ljubavi prihvataju obavezu da budu očevi i majke.

Serijal "Vreme je za bebe", sačinjen je od uzbudljivih, romantičnih, ponekad neverovatnih ali istinitih priča koje treba da ohrabre mlade ljude da slobodno rađaju decu.

Svaka od emisija prati situacije kroz koje prolaze otac i majka bebe, rođenje bebe, kao i situacije u kojima vidimo njihove rođake, kumove, komšije i prijatelje, lekare i drugo medicinsko osoblje.

Osim događaja koji prethode porođaju, serija prati i dešavanja posle porođaja, uključujući i odabir imena do proslava kojim se obeležava rođenje deteta.

Autori ovog nesvakidašnjeg serijala su producent Nebojša Garić, Nenad Ognjenović i Miroslav Petković.

Serija se radi u produkciji Nire F.T.C. iz Beograda i Radio-televizije Srbije

broj komentara 1 pošalji komentar
(subota, 14. dec 2013, 19:20) - anonymous [neregistrovani]

svasta

Emisija je odlicna,deca su preslatka.Ali ovaj njen brat...nije covek uopste pazio sta prica.Ej pazi to,da rodi musko pa da on bude pravi ujak.Mrzim ljude koji favorizuju musku decu na bilo koji nacin,kao da zensko dete nije dete

Vreme je za bebe Vreme je za bebe

Autor:
Nebojša Garić Nenad Ognjenović Miroslav Petković

Dok Srbijom kruži fenomen nedovoljnog rađanja u njoj žive i bračni parovi koji poštuju kult potomstva i koji bez straha i sa mnogo ljubavi prihvataju obavezu da budu očevi i majke. [ detaljnije ]