Čitaj mi!

Srpska izborna raskrsnica

Ko će zaista biti za volanom države i da li će koristiti dži-pi-es uređaj uvezen iz Evropske unije? Ima li taj uređaj uputstvo na srpskom?

Veselje naprednjaka zbog pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima ne mogu da pokvare ni izjave čelnika SPS-a da će se oni pridržavati dogovora sa Demokratskom strankom postignutim između dva izborna kruga.

Da li je to zbog ubeđenja naprednjaka da se tek sada stavljaju karte na sto i da oko vlade ništa nije završeno, ili je izborom Nikolića postignut najvažniji cilj? Da li je pred Srbijom podela vlasti ili paralelna vlast predsednika i vlade pod uslovom da kohabitacije bude? I da li je mogućnost formiranja velike koalicije odbačena ili ponovo vraćena u igru?

O tim pitanjima u Oku raspravljaju Đorđe Vukadinović, urednik časopisa Nova srpska politička misao i Đorđe Vuković, programski direktor Cesida.

Emisiju vodi Zoran Stanojević.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 22. maj 2012, 10:42) - anonymous [neregistrovani]

Koga briga

za njihovo misljenje? Od Nikolica se ocekuju - REZULTATI!

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Stevan Kostić, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]