SAT

Patrola do Grčke

Počinje sezona putovanja, a tada i ekipa emisije SAT kreće na svoje čuvene patrole do najpoznatijih letovališta u okruženju.

Prva destinacija je Grčka, a ovog puta ćete saznati šta vas sve očekuje na putovanju do ostrva Tasos - u kakvom su stanju saobraćajnice, kakva je snabdevenost gorivom, koje opasnosti vrebaju na putu, čega se morate pridržavati dok vozite kroz Makedoniju i Grčku i gde vredi stati i predahnuti.

Naravno, neće izostati ni priča o samom Tasosu, ali ni o drugim popularnim letovalištima na tom pravcu - Asprovalti, Stavrosu i Nea Vrasni.

Voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 53 pošalji komentar
(utorak, 17. jul 2012, 15:45) - anonymous [neregistrovani]

Bg-Tasos-preko-Bugarske

Kada ce biti emisija o putovanju na Tasos preko Bugarske.Kazu da je krace i jeftinije od putovanja preko Makedonije.Hvala

(nedelja, 08. jul 2012, 19:15) - uros [neregistrovani]

nagrada

kako preuzeti nagradu sa emisije sat

(petak, 13. apr 2012, 23:53) - daca [neregistrovani]

beograd-tasos preko bugarske

Stvarno je krajnje vreme da vidimo putovanje za Tasos preko Bugarske,jer se ova destinacija trazi vec tri godine unazad,pa da mi sami odlucimo koji je put bolji,jer su misljenja podeljena,a i bila bi korisna informacija da li preko Bugarske treba zaleni karton ili ne.Hvala unapred.

(nedelja, 15. jan 2012, 16:25) - Zeljko Maksimovic [neregistrovani]

Patrola

Ove godine bih isao na letovanj u Tursku u Kusadasi sa moji kolima jer mi je to zelja.Poznajem put do granice Bugarska-Turska,a li dalje neznam.Dali biste mogli nekako da mi pomognete u tome.???

(utorak, 10. avg 2010, 08:07) - Dragana [neregistrovani]

međunarodna vozačka dozvola?

Da li se može dobiti tačna informacija o tome da li je za Grčku neophodna međunarodna vozačka dozvola. U AMSS odgovor je DA, što i ne čudi s obzirom da ih oni izdaju, tako da bi mi veoma značila proverena i tačna informacija.
Unapred hvala!

(subota, 31. jul 2010, 23:11) - Dalibor [neregistrovani]

dizel

zna li neko da li je odobreno unosenje u grcku preko 200L dizela za teretan saobracaj?

(nedelja, 18. jul 2010, 18:10) - Dragan Surčin [neregistrovani]

AMSS

Pišem vam sa namerom da saznam nešto više o prevarama sa šlep službama koje povezuju i sa AMSS-om .Planiram da se učlanim u AMSS i da krenem put grčke , i ako mi zatreba pomoć na putu na šta mogu sve da računam . Ja sam mislio da ono što se slično dogadjalo u bugarskoj nas neće nikad slično zadesiti .Pozdrav

(sreda, 30. jun 2010, 15:06) - anonymous [neregistrovani]

Cene

Zamolio bih nekoga ko zna cene osnovnih prehrambenih namirnica(hleb,mleko,voce,povrce)i cena giros-a i rent-a scooter/car da mi posalje iste.HVALA

(nedelja, 20. jun 2010, 15:06) - Goran Kragujevac [neregistrovani]

Oko sokolovo

U poslednjoj emisiji (20. jun 2010)kad ste vozili do Krfa, stali ste da pokazete jedan od parkinga (mislim da je bio poslednji) na autoputu kroz Grcku, i dok je voditelj Alvirovic pricao o tome, u pozadini se video autoput, u tom trenutku je prosao autobus pink boje, koji je kasnije, kada ste nastavili putovanje, izazvao udes. Pozdrav iz Kragujevca i molim Vas dajte turu do Bugarske, polazim 6. jula, a prosle godine sam zalutao, iskljucio sam se posle Sofije i vozio 450km maltene kaldrmom, izbio sam zadnji levi amortizer.

(subota, 19. jun 2010, 22:22) - Baki [neregistrovani]

Komentari

Tacno je da mnogi u povratku iz Grcke zalutaju u Solunu jer nema putokaza za Skopje, Belgrade, Evzoni.Ja sam takodje 14.06.10. zalutao i otisao u selo Evzoni. Bio bi red da se jednom i taj deo puta snimi / samo kroz Solun/.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]