Da Možda Ne

Radnici i poslodavci - u radnom sporu

Kakvi će biti efekti najavljenih novih poreza, i kakvo je značenje dopisa Ministarstva ekonomije da se obustave radni sporovi i zamrznu izvršenja sudskih odluka. Od koga uzeti i kome dati, čija su prava preča - radnika ili poslodavaca u emisiji Da Možda Ne, Olivere Kovačević, govoriće:

Branislav Čanak, predsednik GO UGS „Nezavisnost"

Vladimir Ilić, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje

Stevan Avramović, predsednik Unije poslodavaca

Radovan Ristanović, direktor Inspektorata za rad

U razgovoru će učestvovati i Dejan Kostić, direktor Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova, kao i predstavnici različitih sindikata.

Objavljujemo istraživanja javnog mnjenja, koje je specijalno za ovu emisiju uradio Istraživački centar RTS-a.

broj komentara 4 pošalji komentar
(petak, 27. mar 2009, 01:10) - Ljatifi Ramiz [neregistrovani]

Ekstra emisija

Emisija "Da mozda ne" je izvanredna, ja je redovno pratim i divim se svim akterima emisije a posebno voditeljki Oliveri Kovacevic, koja izvanredno vodi emisiju.
Voleo bih (a verujem i mnogobrojni gledaoci) da ovakvih emisija bude sto vise. Mada RTS raspolaze sa jos divnih voditelja i voditeljki, poput Olivere Jovicevic/Upitnik, Zorana Stanojevica, Nade Vasiljevic i Vesni Damjanic/Oko magazin, Nenada Stefanovica/Svedok, Natase Miljkovic/Kljuc i td.
Sve su ovo klase Voditelji ukljucujuci i njihove emisije. Divni ste i nastavite u tom stilu.

(četvrtak, 26. mar 2009, 18:46) - radnik [neregistrovani]

Jedini

Branislavu Canku svaka cast.Zaista je covek u pravu, i mislim da je sindikat Nezavisnost najblizi onome sto vidimo u evropskim sindikatima. Svidja mis e emisija, veoma je ziva i dinamicna, nastavite tako.

(četvrtak, 26. mar 2009, 15:41) - anonymous [neregistrovani]

Samo ih gledam :(

Divno. Hvala.

(sreda, 25. mar 2009, 23:09) - Cacanin [neregistrovani]

Samo ih gledam :(

Imam malu građevinsku-zanatsku firmu sa 11 zaposlenih i odgovorni tvrdim da nemam radnika na crno.
Od državnog programa za zapošljavanje već mi je muka !!! Daju neiskusnim radnicima sa biroa od 80-160000,00 dinara da registruju radnje i onda niču razne građevinske radnje sa po jednim zaposlenim preko kojih radi desetak radnika ili u još boljem slučaju peru pare velikim firmama uz proviziju od 10%. one mogu sa svojih računa da podignu do 3000000,00 din novca to je čista dobit od 300000,00/12meseci= 25000,00 din mesečno čistog keša. Muž i žena po radnju i eto lepe platice bez po muke !!!