Vujović - Petrović

Budžet 2015-iza brojki

Ako ništa, budžet za narednu godinu ostaće upamćen da je donet rano ujutru nakon maratonske sednice,ali pošto je i za njega sam kreator - ministar finansija rekao da je istorijski, očekivanja su velika.

Sada kada je jasno kako će se finansirati državna kasa, u Oku ekonomije se bavimo onim šta se nalazi iza brojki - pre svega, kako će se živeti, ko će da ostane bez posla, ko će nova radna mesta da otvori i da li je Vlada spremna da se izbori sa javnim preduzećima, sada kada je otvorena Pandorina kutija.

Gosti emisije su ministar finansija Dušan Vujović i predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović.

Emisiju vodi: Vesna Damjanić

broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 27. dec 2014, 12:00) - anonymous [neregistrovani]

инвестиције ѕа нова радна места

Да би Србија изашла из економске кризе, неопходно је да се паралелено са мерама штедње (самањене плата и броја запсолених),
предузимају и инвестиционе мере у производну делатност, прерађивачку индустрију, пољопривреду, туризам,.. како би се повећао број новозапослених и укупан број запослених..

(četvrtak, 25. dec 2014, 18:56) - tresla se gora rodio se miš [neregistrovani]

svaka čast

gospodinu Pavlu Petroviću, koji na fin način kaže: javni sektor je najvažniji da bi gradjani živeli bolje. ali, uvek postoji ali..vlada ne želi da se odrekne zlatnih koka..

(četvrtak, 25. dec 2014, 18:51) - bojana [neregistrovani]

tresla se gora rodio se miš

ipak ministar vrda, uzeše nam i ovo malo od penzija i plata, a javna preduzeća će, ipak, čini mi se, ostati u službi stranaka, ili jedne stranke.

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]