Čitaj mi!

Rosamunde Pilčer: Senke ljubavi

Film „Rosamunde Pilčer: Senke ljubavi“ (Rosamunde Pilcher: Shades of Love, 2011), snimljen je prema romanima britanske spisateljice Rosamunde Pilčer.

„Balnard Haus", jedno od najotmenijih imanja u škotskim planinama, dom je stare i ugledne porodice Erd, koja krije mračnu tajnu...

Kada američki biznismen Konrad Taker ugleda u časopisu fotografiju Laure Erd, najmlađe ćerke Erdovih, naglo se vraća u prošlost.

Pita se da li je moguće da je Laura plod njegove veze sa lepom Virdžinijom Erd. Tada se zaklinje da će saznati istinu.

U međuvremenu, Laura na Oksfordu upoznaje lepog mladića Goa i zaljubljuje se u njega.

Konradovo istraživanje odvodi ga do porodice Balmerino, dugogodišnje prijatelje i komšije Erdovih.

Arči i Izabel Balmerino srećni su jer su obnovili svoj dom, ali i zbog toga što se njihov sin Hamiš vratio sa dugog putovanja, pa planiraju da prirede bal.

U međuvremenu Laura i Go pridružuju se slavlju verenika Henrija i Emili. Oni ne slute da su im to poslednji srećni trenuci, pre nego što im sudbina zada strašan udarac.

Laurin dečko Go gine u stravičnoj nesreći, a ona se potpuno povlači u sebe. Poput svih ostalih i Hamiš Balmerino zabrinut je za nesrećnu mladu ženu.

Ni bal koji priređuje porodica Blamerino, ne može ni malo da razveseli Lauru...

Međutim, Laura ipak odlučuje da prisustvuje svečanosti kod Blamerinovih, gde će saznati tajnu, koja je bila skrivana mnogo godina.

Potresena Konardovom iznenadnom smrću, Virdžinija odlučuje da kaže Lauri istinu ko joj je biološki otac, ne rezmišljajući ima li ona dovoljno snage da podnese takve vesti.

Nakon te večeri, za porodice Erd i Balmerino više ništa neće biti isto...

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 19. avg 2013, 11:22) - anonymous [neregistrovani]

repriza

Da li cete emitovati reprizu 3 dela?

(subota, 17. avg 2013, 18:56) - anonymous [neregistrovani]

Odlican film

Kada prikazujete nastavak filma..