TV lica: Miloš Biković

Kako podnosi popularnost? Koliko je na njega uticao 16 godina stariji brat koji je monah? Ko su mu najveći uzori? Kako je dobio glavnu ulogu u "Montevideu" iako mu fudbal nije jača strana?

Na ova i druga pitanja odgovara Miloš Biković. Mladi glumac, iako ima tek 24 godine, igrao je u brojnim serijama, a popularnost je stekao ulogom Tirketa u filmu ,,Montevideo,,. Na snimanju nastavka u Vršcu, dočekao je Tanju Peternek ispred kuće u kojoj su živeli njegovi roditelji pre nego što su se preselili u Beograd.

Prošetao je pored jezera na koje dolazi svakog leta , a zatim je dan nastavljen u Temišvaru na ,,Danima srpske kulture,,. Tu je bila još jedna u nizu premijera popularnog filma, ali i prilika da se u šetnji kroz ovaj grad priseti svih gradova u kojima su promovisali film, snimanja na Tenerifima, ali i odrastanja devedestih u Beogradu uz majku i brata, uspomena sa FDU i neizbrisivog pečata koji je na celu klasu ostavio njihov profesor Dragan Petrović.

Autor, Tanja Peternek Aleksić. 

broj komentara 5 pošalji komentar
(subota, 05. maj 2012, 09:23) - anonymous [neregistrovani]

montevideo

Prirodan, iskren i duhovit mladic.Milose, zelim ti puno uspeha u zivotu i radu.

(utorak, 03. apr 2012, 14:53) - anonymous [neregistrovani]

montevideo

Milos je moj omiljeni glumac.Jos mi se vise dopao posle ove emisije.Obicno sam o njemu nalazila povrsne razgovore o tome da li ima devojku i gde izlazi.Zato me je dirnula njegova prica o bratu koji je u manastiru,o majci uz koju je odrastao...Zelim njegovoj porodici i njemu sve najbolje i da nas obraduje novim ulogama.

(utorak, 03. apr 2012, 13:39) - anonymous [neregistrovani]

fini mladic

Gledao sam emisiju jer nemam sumnje u izbor gostiju Tanje Peternek.Drago mi je sto sam promenio misljenje o mladom glumcu.Ako mi je izgledao pomalo uobrazeno, posle ovog intervjua sam shvatio da je decko na mestu, da je kao sav normalan svet.

(ponedeljak, 02. apr 2012, 13:15) - anonymous [neregistrovani]

termin

Nije mi jasno zasto su Tv lica isla u ovom terminu,ali mi je drago sto sam slucajno ,,uhvatila,,reprizu sa omiljenim Tirketom.Sto vise ovakvih emisija,to bolje.

(nedelja, 01. apr 2012, 21:17) - anonymous [neregistrovani]

mlad i uspesan

Bravo na pokazanoj zrelosti u ovom intervjuu.Zelim da te slava ne spreci u tome da uvek zivis kao sav normalan svet.

TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]