ТВ фељтон - Соња Вукичевић

Велики механизам историје обележио је живот и каријеру балетске уметнице Соње Вукићевић, која је прошла пут од девојчице из Бирчанинове улице у Београду, преко Балетске школе Лујо Давичо, а затим од балерине у класичним представама на сцени Народног позоришта до модерног плесног израза и ауторских радова, померајући границе нашег сценског стваралаштва.

Емисија Соња, прати личну историју Соње Вукићевић, а паралелно и историју њеног стваралаштва, узбудљивим и ретко виђеним снимцима, као што је њен наступ на Стадиону ЈНА на последњем слету Дана младости, 1987.

У емисији Соња, размишља и о томе коме се у својој уметности диви, ко су људи за које ствара своје представе, говори о различитим просторима и приликама у којима је играла, о својој породици и ћерки, даровитој глумици Христини Поповић, о томе како је породица суштина из које се креће у живот и професију.

Емисија Соња је дирљиво, дубоко и лично промишљање једног несвакидашњег живота и каријере. Уметнички је веома садржајна, необична у форми и изразу.

Аутор сценарија и уредник: Оливера Милошевић

реприза 26 . мај у 01:00, 07:00 и 13:00 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара