Читај ми!

Знамените жене српске прошлости - Катарина Ивановић

Катарина Ивановић (Веспрем, 15. мај 1811 - Столни Београд, 22. септембар 1882), прва српска сликарка, једна од три у 19. веку (Мина Караџић и Полексија Тодоровић).

Глумци: Дара Џокић, Милка Лукић
Сценариста: Зоран Бачић
Редитељ: Бранка Богданов
Уредник: Бранка Богданов