На вечери код: Жељко Шашић

У име екипе Со, лед пробија један од најбољих певача своје бранше, Земунац, Жељко Шашић који се показао као врло стрпљив домаћин.

Екипа Бибер предвођена Недом Украден и Франом Ласићем је за њега имала много питања током вечере. И сви остали, Јелена Јовичић, Ванеса Шокчић, Звонко Марковић и Слободан Шаренац су имали штошта да примете. Од изгледа до укуса јела, али се и домаћин храбро држао.

Жељко открива како је настала песма "Мали је ово град", зашто мисли да је после 30 година на сцени "добро испао", али и признаје да је као клинац био "досадан млађи брат".

Чућете шта о њему мисли један од његових најбољих пријатеља, видети колико је Жељко темељан када крене на пијацу, а током вечере и сазнати какве су бундеве у Јапану о чему је причао Шарени, као и шта Јелена мисли о "иди ми-дођи ми" колачима.

Шармантан и музикалан, све ситне недостатке своје вечере, Жељко је, на крају, надоместио правом журком коју је приредио за своје супарнике који су пре него што су стигли код њега, обишли и једини Музеј веспи у Србији.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво