Знање имање- 26.9.2021.

Јесен лагано, чаробним бојама украшава наша брда и долине, винограде, воћњаке, баште. Ми убиримо плодове, варљивог пролећа и врелог лета. Спремамо зимницу и правимо планове за нови циклус.

Ваљало би да узмемо у обзир климатске промене, потребе тржишта и стварамо свест да морамо да будемо одговорни. Зато што производња хране директно утиче на здравље земљишта, воде, ваздуха, биља ,животиња и људи. Баш о томе у овом издању Знања имања говоре:

Миодраг Крсмановић из винарије Тарпош код Аранђеловца мисли да је на првом месту став, па онда знање и вештине на путу ка успеху.
Синиша Попов са Фрушке Горе из винарије Киш, чува нове укусе старих времена, и осваја европско тржиште.
Вања Стојановић из Крагујевца, ствара хармонију укуса тако што спаја бакине рецепте и нове технологије.
Јелена Обрадовић, скоро 30 година живи у складу са природом. Свој дом код Аранђеловца дели са даровитим људима из целог света.
Уредница и водитељка: Јасмина Никитовић Стојичић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво