Моја дедовина-12.емисија

Бабовина није на продају!

У селу Љутице код Коцељеве једна Милица, рођена Београђанка, покушаће са браћом и сестрама да спасе од пропадања кућу која јој је остала од покојне баке, али проблем је што дедовина нема прилаз и пут - као спуштена је с неба.

Примамљив сценарио за неку серију почео би причом о нечијој животној жељи, о чежњи, онда би уследила радост због решења које се назире, па би ту потенцијалну срећу неко морао да прекине.

Онда би могло да дође до неког породичног сукоба, зашто и полиција да не стигне, да све крене наопако. Онда опет преокрет, па да слога и љубав на крају победе све. Тако би било у серији, а у новој епизоди серијала Моја дедовина још је мало неизвесније.

Домаћица нове епизоде је млада, путовала је по свету, али се увек враћала у бабино село и обећала себи да ће кућицу, коју је бака муком стекла, једног дана обновити. Бака је као млада отишла за Београд, са дедом живела и у вешерници део живота, своју дедовину уступила брату, а онда је пред пензију јако пожелела да има нешто у свом родном селу што ће оставити унуцима.

Једног дана је испред солитера у главном граду купила лоз, добила на игри на срећу и од тих пара купила парче своје дедовине. Судбина је била на делу.

Баш на том месту се одиграва нова епизода серијала Моја дедовина, а Милица ће водити борбу да до куће стигне пут, да разреши фамилијарне несугласице и да на крају проба да оствари свој сан.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара