Око магазин-Србија и националне фреквенције - игре моћи

Зашто опет четири дозволе за национално покривање, да ли је могло више или је требало мање јер нема новца ни за оволико телевизија?

Конкурс за доделу националних фреквенција односно дозвола за национално покривање ТВ станица завршава се 20. јуна. Фреквенције су први пут додељене 2006. аутоматски продужене 2014. и право на коришћење истиче им ове године. Деле се 4 дозволе, а заинтересованих је знатно више. Зашто опет четири фреквенције, да ли је могло више или је требало мање јер нема новца ни за оволико телевизија? Да ли РЕМ који одлучује чита сопствене извештаје у којима се види да најмање две телевизије нису испуниле већину онога што су обећале кад су конкурисале прошли пут?

Власти украјинског града Ровно уклонили су посмртне остаке Алексе Дундића, нашег човека који је био херој Октобарске револуције. Дундић је у овом граду на западу Украјине погинуо 1920. године у 24. години. Пре неколико година, неко је поломио његову биста на споменику у парку Шевченко у центру града. Сада је уклоњен и цео споменик у складу са законом о декомунизацији, који су пре неколико година донеле украјинске власти. На споменику му је писало: Црвени Дундић, ко га може заборавити? Подсећамо на то ко је био Алекса Дундић.

Уредник емисије: Горислав Папић 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво