Нови почетак-2.емисија

Јунаци друге епизоде ТВ серијала "Нови почетак" су Милица Јанковић и Иван Војиновић из Свилајнца. Заједно су родитељи Ирене и Вука, а Иван из првог брака има ћеркицу Дарију. Са троје деце, живели су у Свилајнцу као подстанари у малом стану.

Током 2021. године, спријатељили су се са свештеником Стефаном, који води парохију у оближњем селу Црквенац. Предложио им је да живот наставе у напуштеном парохијском дому, што су и прихватили. Тада су и увидели предности живота на селу. Као учесници емисије "Нови почетак" и уз помоћ Министарства за бригу о селу, ова петочлана породица охрабрена је за нови животни почетак, у сопственој кући у селу Црквенац, седам километара удаљеном од градске средине. Уз буџет од 1.200.000 динара, понуђено им је да изаберу неку од три понуђене куће. Потом су се Милица и Иван определили и којим сеоским послом желе да се баве, чиме ће својој породици омогућити стабилну егзистенцију.

Водитељка Марија Вељковић донеће још неколико добрих вести које ће додатно развеселити ову породицу, посебно најмлађе чланове јер су они имали и неке скривене а неостварене снове и жеље...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво