ТВ Лица ..као сав нормалан свет- Горан Султановић

Горан Султановић почео је снимање емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" баш онако како почиње његов сваки дан, јутарњом кафом у кафани у крају, једној од последњих правих, како сам каже.

Уз разговор о одрастању у окружењу екипе с којом је лако могао да оде на другу страну закона, говорио је и о глуми, Академији, али и потреби да увек после предавања одлази натраг на Чубуру и Црвени крст.

У спортском друштву "Раднички" присетио се неуспелих покушаја да се бави спортом због друштва, али и легенди тог клуба које су са правом звали романтичарима јер су сви момци из тог краја били осећајни.

Говорио је о витештву и фер плеју, о томе да је једини пут када је победио у тучи повод за то била "прозивка неких типова" што плаче у биоскопу гледајући "Један дан живота" говорио је о правим емоцијама и правим пријатељима, о томе колико му недостаје Драган Николић, о томе да не може да гледа филмове у којима је Гага играо па ни заједнички "Последњи круг у Монци" али и о легендама глумишта Пери Краљу, Ђузи Стојиљковићу и Маринку Маџгаљу којима је посеветио песму коју ће гледаоци чути, с пуно носталгије сведочећи о граду, људима и времену кога више нема.

Ауторка Тања Петернек Алексић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара