петак, 12. мар 2021, 18:01
Знање имање-17.3.2019.
Кухиње света су нам показале да у тањиру можемо да упознамо климу, географију и традицију једне земље.
Ако смо спремни да удружимо иновације и обичаје, онда идемо у занимљиву и укусима богату будућност.
Зато у овом издању Знања имања говоре: Јован Лазаревић из села Кујавица код Шапца - како економија повећава хектаре лековитог биља и чему годи Ангелика. Борис Берисављевић - о пракси у производњи меса и млека у Канади. Миланче Милетић из Жупе - зашто је сир са пршутом освојио купце. Антоније Јовановић из Ариља докле је све стигло сушено воће у меду у дипломатском пакету.
Уредница: Јасмина Никитовић Стојичић
Коментари