ТВ лица- Рале Зеленовић

Како на адресу Кинотеке стиже пошта на којој само пише Радослав Зеленовић? Како су открили фреске на зиду испод грбова? Да ли је тачно да је зграда Кинотеке била предвиђена за продавницу фирмиране гардеробе? Како изгледа када заједно гледају фудбал редитељ Горан Марковић, композитор Зоран Симјановић и он?

Почетак емисије снимљен је у Узун Мирковој када су кинотечани, како их зове Рале Зеленовић, имали прилику да виде обновљено здање Кинотеке. Некада поплављена запуштена зграда, тог дана је била место на коме су се окупиле звезде екс-Ју кинематографије, политичари и бројни филмски радници.

Прилика за опуштен разговор била је тек наредног дана на Космају, где су Рале и његова супруга Весна дочекали екипу. Била је то прилика за разговор о славним личностима које су биле на Космају, о Лив Улман која је приметила да њихове мачке и пси живе заједно због посебне микроклиме, о Вендерсу, али и посебно дирљива прича о великом пријатељству са Томиславом Карађорђевићем и о последњем сусрету тридесет сати пре његове смрти.

АуторКА Татјана Петернек Алексић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво