Сумњива лица, 11. и 12. друга сезона

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Упркос великом незадовољству мушкараца, у кући Цвијовића оснива се У.С.Е.Ж! Жене из куће, усмерене на стварање и јачање покрета, остављају своје партнере да се сами сналазе. Живота, Жика и Милорад уточиште налазе у Милорадовом стану, и морају наћи начин да брину о детету које им је остављено.

За то време, у дневној соби Цвијовића, жене имају бурно заседање, понесене великим амбицијама и плановима за будућност покрета. У.С.Е.Ж-у се придружује и Луковчева бивша жена. Изгледа да свака од чланица покрета, има свој мотив да буде у овом удружењу...
Љиљана у Сањином покрету види полигон за развијање сопствених политичких амбиција, полако заборављајући где је граница. Живота, Жика, Милорад и Буца још увек су препуштени сами себи, али за разлику од Милорада, не виде поенту женске борбе, нити зашто би уопште женама требало попустити. Милорад је, са својим ставовима, ипак у мањини, те остатак мушке екипе долази на идеју да саботира удружење. Ако ико зна како се нешто може системски уништити, то је - Веља! Очајни мушкарци, добиће појачање у својим редовима, када им се придружи још један запостављени и остављени муж.

Редитељ: Душан Милић
Сценариста: Петар Михајловић
Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара