Моја генерација Z, 23. и 24. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији).

Каћа после разговора са Бојаном и Адријаном, напокон одлучује да се пожали мајци и призна јој да је у другом стању. Каћина мајка, наравно, реагује врло нежно и пуна је подршке за своју ћерку. Адријана, такође, одлучује да подржи другарицу - тако што позива Уроша (оца детета) да дође из Прага. Урош то схвата врло озбиљно и долази спеман за женидбу. С друге стране, однос између Михајла и Бојане се све више развија, иако је очигледно да ни Коска није равнодушан према Бојани.

Бојан пријављује себе и Дарка преко Марије која води читав догађај, али Дарко мора да иде на утакмицу, јер долази амерички скаут да га гледа. Мина никако не може да се уклопи у друштво и Милан улази у директан сукоб са момцима да би одбранио њен, али и свој углед. Открива Мина, у ствари, нема спонзора, него богатог тату. Мина то чује и раскида са њим.

Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.
Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се