Пси лају ветар носи, 10-11 друга сезона

Наставак приче о Ставрићима доноси много хумора и разбибриге, али истовремено намеће и важна животна питања.

Забринута за сина који се данима нити јавља нити враћа кући, Гроздана одлази код тренера Боре да се распита. Сазнаје да је Храна остао на Косову.

Те вечери, на прагу оронуле куће у селу Радомиље, стрина Миланка затиче незване госте. Хранислав и његов друг Високи, после низа перипетија, најзад стижу у завичај Ставрића. У тишини ноћи, уз свећу и скромну вечеру, стрина отвара душу младићима, причајући им о тешком животу, породици, својој самоћи и одлучности да брани огњиште и кућу.
За то време у околини Београда, у напуштеном салашу, Ставрићи и Теча држе таоца, бизнисмена Гогића, док Гладиола у својој канцеларији, приморан да сарађује, води преговоре са инспектором Павловићем. Полицајац је решио да искористи ситуацију да би похватао крупне криминалце.

Улоге тумаче: Тихомир Станић, Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић, Миленко Павлов, Ненад Хераковић, Исидора Минић, Марко Живић, Недељко Бајић, Петар Бенчина, Светлана Бојковић, Танасије Узуновић, Ненад Јездић, Милан Калинић и други.
Редитељка Јелена Бајић Јочић, сценариста Радош Бајић, продуценти РТС и Контраст Студио

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво