Моја генерација Z, 25. и 26. спојене

Играна серија "Моја генерација Z" говори о тинејџерима који су наследили чувене "миленијалце", односно о матурантима једне београдске гимназије (рођеним 2000-те, у години Змаја по кинеској астрологији). Серија је снимљена у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", има 44 епизоде а режирали су је Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Коска и Михајло добијају невероватан позив за сарадњу од холандског продуцента Џулијена. Поред одушевљења то изазива и мање трзавице међу њима ко је главни у бенду и како га водити. Аријана и Бојана одлазе на Филозофски факултет да виде како изгледа и ненадано упадају на предавање. Добијају позив за студентску журку.

Деана, Ивана и Стефан налећу на Срђана, Дарка и Бојана. Они су кренули код Срђановог друга који је направио некакав најбољи и најновији Еscape Room у граду. Ускоро њихова екипа се раздваја. Дарко, Деана и Иван завршавају у подруму решавајући Еscape Room препун духова а Стефан, Срђан и Бојан се нађу усред мрачне крими приче у којоој их типови јуре са пиштољима.

Уредник серије: Марко Новаковић
Сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић и други.