Јагодићи, 11-12

„Јагодићи“ је телевизијска серија из 2012. године, наставак серије „Сва та равница“. Радња серије је смештена у тридесете године прошлог века у банатском селу. Главни ликови су отац и његови синови, који пролазе кроз турбулентне везе.

Гроф Милан Јагодић открива синовима дуго скривану породичну тајну. Онај, за кога су веровали да је разбојник који се крије на тавану Каштела, заправо је њихов близак рођак. Обруч око њега се стеже и гроф Милан захтева од свих да помогну бегунцу у скривању и бекству. Али то није једина тајна која је откривена. У све је умешан и инспектор међународне полиције Ото Кунц. Дешава се још један злочин

Улоге тумаче Драган Николић, Дејан Луткић, Гордан Кичић, Иван Босиљчић, Радослав Миленковић, Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Славица Вучетић, Нина Јанковић, Наташа Нинковић, Горица Поповић, Милорад Мандић и други. Редитељ Мирослав Лекић.

На 3. Федису 2013. године награду за најбољи глумачки пар добили су Нина Јанковић за улогу Александре Богдановић и Гордан Кичић за улогу Бранка Јагодића. Славица Вучетић и Радослав Миленковић награђени су Повељом за запажену улогу, а Мирослав Лекић Златном антеном за режију.