Читај ми!

Војна академија, 51. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

После завршене вежбе сви су се вратили на редовне радње у Војној академији. Начелник Зековић је позвао Стошића, Зимчета, Кашанина, Бркића, Јежа и Џаковића на извештај и тражио да се покрене казнени поступак због неких непослушних кадета, али су му њих шесторо узвратили добро познатим 4 "С" у облику истих писмених извештаја. Цеца је рекла Нађи да је одлучила да заборави Бугија, а Нађа јој је објаснила како да га придобије. Шаша је открила Зимчету да се удаје за Клисуру и замолила Надицу да јој буде кума што је Надица са усхићењем прихватила. Клисура је касније узео Џаковића за кума. Калиопе је Милијарди донела "венчаницу" за Шашу, али је Шаша одбила да је носи. Зимче је добила задатак да среди све око свадбе због чега је она ангажовала Буразера да направи торту, а ова, због мука око исте, Глогињу да јој помогне у прављењу. Маша је наговарала Гвоздена да пође са њом на свадбу, али је он покушао да јој стави до знања да му се свиђа, али се то завршило мало другачије.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара