Војна академија, 45. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Ику одводе на задатак из притвора. Током вожње, Анђела је замолила Џаковића да замене места, али је Стошић то забранио, а глумац се набацује Зимче што она пред кадетима не дозвољава. Груја и Гвозден су обарали руке да се види ко је јачи и победио је Груја. Стошић се среће са Александром на рингишпилу и тамо су гађали у мету, а после тога се између њих родила веза. Шаша почиње да полако учи кораке, али се жали Надици да не може на шта јој она одговара да мора да буде упорна. Нађа затиче Цецу како чите Кама сутра и Цеца јој говори да ће да изгуби невиност и то са Бугијем и да је смислила како да га зеведе. Ики у посету долази отац и говори му како их његови бивши другови уцењују и траже новац, а Ика обећава да ће то решити. Десимир и Богољуб одлазе да купе пса трагача од сељака Ратомира, али одатле после жустре расправе беже главом без обзира јер је он пустио псе на њих, а после доживљавају још један крах кад упадну у сукоб са једном сељанком која је због њих двојице довела комшије са пушкама. Мара долази до касарне и моли Машу да доведе Грују. Кад је Груја дошао, она му је рекла да је трудна.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво