Војна академија, 39. епизода

„Војна академија“, четврта сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2018. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Кадети се распоређују по родовима војске, а најлакше добијају Анђела и Груја који за заповедника добијају Џаковића. Бугија шаљу у речну морнарицу где је заповедник капетан Здравко Бркић. Маша има тешкоћа са трчањем јер је неколико пута падала на вежби код Зимчета. Стошић Ику шаље у специјалце где Ика добија задатак да истовари пун камион стрељива, што и завршава тешком муком. Цеци Стошић задаје да опере цео спрат њеног новог рода војске, а она тамо среће Нађу која жали дан кад ју је послушала да остане у војсци. Генерал Зековић најављује долазак јако строгог мајора Марковића који ће да обучава кадете. Буразеру стиже нова куварица јер су Шеки и Жарач прекомандовани у Нови Сад. У току ноћи, Груја одводи Бугија и Ику у кафану прекопута касарне где пева лепа певачица Рија, али одатле их избацује Бркић кога нису очекивали.

Улоге тумаче: Бојан Перић, Бранко Јанковић, Славен Дошло, Тијана Печенчић, Ђорђе Стојковић, Анђела Јовановић, Гордана Пауновић, Јован Јовановић, Јована Беловић, Драгана Дабовић, Тамара Дратичевић, Радивоје Буквић, Гордан Кичић, Виктор Савић и многи други.
Режија Дејан Зечевић, сценарио Зорица Цвијетић (по причи Гордана Михића и Бобана Јевтића)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво