Војна академија, 24. епизода

„Војна академија“, трећа сезона, премијерно је емитована на РТС 1 2017. године. Са укупно пет сезона, серија је у протеклој деценији била једна од најпопуларнијих.

Сазнаје се којим су животним стазама пошли некадашњи кадети. Упознају се нови кандидати за кадете, који се спремају да положе тешки испит будућности. Међу њима су девојке и младићи који ће успети да остваре свој сан. Сада су Зимче и Стошић у улози младих поручника који воде пријемни испит и упознају кадете са позивом који их чека. Рис је једини напустио земљу, отишавши у далеку мисију. Шашвари је у Служби за односе са јавношћу, а Клисура једини као да није још схватио да се њихова мала група раздвојила, покушава да их све окупи у свом малом новом стану. Џале и Надица отвориће причу својим шармантним односом.

Улоге тумаче: Радован Вујовић, Бојан Перић, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тамара Драгичевић, Ана Станић, Никола Ракочевић, Невена Ристић, Љубомир Бандовић и други.

Редитељ Дејан Зечевић, сценаристи Бобан Јевтић и Милан Коњевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво