Читај ми!

Сумњива лица, 41. и 42. спојене други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Веља и Сања обнављају везу, али Сања њихов однос види као необавезан, док Веља жели нешто друго.

Још један члан породице Цвијовић враћа се из мртвих - Љиљана! Она се прво налази са Смиљом и говори јој о својој краткотрајној париској романси са Радетом.
Бесна због повратка Животине деце, Леонора прети да ће истину о Милораду открити медијима. Љиљана се враћа у кућу и узима ствари у своје руке.
Тензију у кући смањује вест о Смиљином и Благојевом венчању, али "славље" прекида неочекивани гост - Живота. Сада када су покојници на окупу, неопходно је што пре решити кризу коју је изазвала Леонора. Она много зна и, да би ћутала, тражи велику суму новца...
Сага о породици Цвијовић ближи се крају! Живота, Милорад и Љиљана мораће да нађу начин како да се спасу, иначе ће их Леонора заувек уништити!

Улоге: Јасна Ђуричић, Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Бојан Жировић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Павле Вучковић
Сценариста: Слободан Обрадовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво