Читај ми!

Сумњива лица, 39. и 40. спојене други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Анђа и Жика су веома забринути због наследстава. Обраћају се адвокату Зокију не би ли сазнали, као баба и деда јединог Милорадовог наследника, какве шансе имају сада, када се Сања изненада вратила.

Милорад и даље нема снаге да преломи и донесе одлуку о свом животу. Срећом, има Жана који му помаже да сагледа будућност из другог угла. На промену се спрема и Смиља. Жељна да се што пре дочепа теткиног наследства, она тражи погодног кандидата за мужа.
Цвијовићи се полако враћају из мртвих! Један по један... Таман су укућани некако прихватили Сањин повратак, када стиже ново изненађење - Милорад! Иако је Маји лакнуло што више не мора да крије истину о Милораду, Анђа је у проблему - Жика се осећа изневереним јер му је прећутала да је Милорад жив.
Питање које се сад намеће је како ће Милорад објаснити јавности свој нестанак. Веља има план...

Улоге: Јасна Ђуричић, Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јелена Тркуља, Срђан Милетић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Бојан Жировић, Милош Ђорђевић
Редитељ: Павле Вучковић
Сценариста: Слободан Обрадовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво