Читај ми!

Сумњива лица, 17. и 18. спојене други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Љиљана на све начине покушава да манипулише Милорадом, и Мају заувек склони из куће. И док Љиљана брине о сопственом имиџу и репутацији у друштву, Живота и Благоје не одустају од својих пословних планова.

Љиљана је чврсто одлучила да се отараси Маје и зато од Пере писара тражи да је заведе, не би ли пред Милорадом инсценирала причу о прељуби. Истовремено, код Љиљане долази рођак Васа, са списком родбине којој је неопходна министаркина помоћ.
Љиљана жели да што брже постане део елите, али полако увиђа да је то врло напоран процес и велики изазов. Смиља јој предлаже да узме саветника, и то баш једног који се специјализовао за министарке - господина Нинковића.
Иако је Милорадова десна рука, секретарица Весна ради за Луковца, који још увек не одустаје од одлуке да уништи Милорада и заузме његово место.
Усамљена Маја у Пери писару налази пријатеља ком се поверава.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Андрија Кузмановић, Јована Стојиљковић, Милош Тимотијевић, Бранка Катић, Јелена Ракочевић, Исидора Минић, Тања Пјевац, Небојша Миловановић, Љубомир Бандовић, Горан Јевтић, Јаков Јевтовић, Ненад Хераковић, Борко Брајовић, Андреј Шепетковски, Јелена Петровић, Горан Славић, Даница Максимовић, Мира Пеић Арменулић, Драгана Ђукић, Весна Чипчић, Дубравко Јовановић
Редитељ: Дарко Лунгулов
Сценариста: Бобан Јевтић