Читај ми!

Сумњива лица, 41. и 42. спојене први циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Након бурне ноћи и мамурног јутра, Милорад започиње рад у канцеларији за пријем грађана. Помажу му страначке колеге Луковац и Оља. Они га упознају са правилима службе као и обавезама које има. У међувремену, Маја тражи одговарајући стан у који би се преселила и започела нови живот са Милорадом, што даље од утицаја породице Цвијовић.
Када се неочекивано код Цвијовића појаве Анђа и Жика Летва, а нешто касније и рођака Боса са својим мужем Савом, који би желео да искористи Милорадову позицију да би се ослободио тужбе за проневеру државних пара, Маја коначно успева да увери Милорада да је време да се што пре одселе и наставе да живе сами док се још воле..

Играју: Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јована Стојиљковић, Андрија Кузмановић, Милош Тимотијевић, Марта Бјелица, Феђа Стојановић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Бранка Катић, Исидора Минић, Андреј Шепетковски, Нада Шаргин, Бојан Жировић, Наташа Марковић, Бранка Шелић, Јелена Тркуља, Миљана Гавриловић, Марко Гверо и многи други.
Сценарио: Петар Михајловић
Режија: Владимир Тагић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се