Читај ми!

Сумњива лица, 1. и 2. спојене други циклус

Друга сезона серије „Сумњива лица“ о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс.

Милорад покушава да своје страначке обавезе усклади са очинским, али увиђа колико је тешко балансирати између каријере и породице. Његово често одсуство из куће веома љути Мају, на коју је пао сав терет бриге о беби. Обавезе у странци су велике, а ситуација постаје још компликованија када се у јавности појаве текстови који компромитују министра Сивковића.
Живота и Љиљана су уплашени за каријеру свог сина, свесни да би Сивковићев одлазак уједно значио и крај Милорадове политичке каријере. Зато одлучују да истраже ко стоји иза наручених текстова.
Милорад је нову шансу у странци схватио веома озбиљно. Спреман је да искористи прилику, и озбиљно и посвећено ради. Али, то није ни мало лако, јер му се у посао константно мешају родитељи. Љиљана и Живота опседнути су страхом од Сивковићевог политичког пада. Буца, уз Леонорину помоћ, успева да сазна ко стоји иза наручених текстова о министру.
У међувремену, министрова болест све више утиче на функционисање странке. Оваквим развојем околности, највише је оптерећена Оља која у први мах одбија да се суочи са чињеницом да је Сивковић дементан.

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Феђа Стојановић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Милош Влалукин, Никола Вујовић, Марко Гверо, Јелена Ракочевић

Режија Владимир Тагић, сценарио Милена Деполо

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво