Читај ми!

Сумњива лица, 37. и 38. спојене први циклус

Серија „Сумњива лица“ инспирисана је комедијама Бранислава Нушића „Др“, „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Аца, Пузигаћа и Тина лансирају у новинама лажну аферу оптужујујући Милорада за бигамију. Изнервирана натписима у новинама као и изненадним сазнањем да је паре за свадбу Милорад потрошио да исплати дуг који је направио на промоцији странке, Маји крене порођај пре времена. Док је Милорад са њом у болници, Аца му из компјутера краде говор за ТВ дуел који их чека.

Почиње ТВ дуел. Не гледајући шта држи у руци, Аца прочита Милорадов опозициони говор у коме позива на обарање владе изазивајући опште запрепашћење. Тина покушава да спасе ствар тако што тражи да се премонтира "директан" пренос ТВ дуела али касно је. Говор, који је Милорад снимио мобилним телефоном, већ је освануо на интернету и изазвао огромну пажњу на друштвеним мрежама. Резултат је је политички крах Аце и победа Милорада на изборима.

Играју: Никола Ракочевић, Бранислав Лечић, Мирјана Карановић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Слободан Нинковић, Јелена Ђокић, Никола Вујовић, Милош Влалукин, Игор Дамњановић, Катарина Марковић, Борис Миливојевић, Владан Дујовић, Јована Гавриловић, Андрија Кузмановић и други.

Сценаристи Слободан Обрадовић и Драган Николић, режија Дарко Лунгулов

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се