Читај ми!

Монтевидео, видимо се, 7-10

„Монтевидео, видимо се!“ је последњи је наставак серије „Монтевидео, Бог те видео“!, која је редитељски првенац глумца Драгана Бјелогрлића. Ранко Божић и Димитрије Војнов, сценарио су написали по истоименој књизи спортског новинара Владимира Станковића која говори о великом успеху репрезентације Краљевине Југославије (коју су тада чинили играчи из Србије) на Светском првенству у фудбалу у Уругвају 1930. године.

Менаџер Хочкинс нуди играчима уговор за месту у тиму састављеном од најбољих играча Првенства света, коиј ће по завршетку такмичења, кренути на турнеју. Од Ивице Бека тражи да му доведе играче које је изабрао, али на том списку нема Моше. Тирке одлази на ручак код Долорес. На помолу је романса између Бјанке и Јакшића. За то време Моша открива да је лик монаха за којег је веровао да је гласник смрти, уствари весник оздрављења и наде.

Улоге тумаче: Милош Биковић, Петар Стругар, Арманд Асанте, Бранко Ђурић,Предраг Васић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Бранимир Брстина, Драган Николић, Срђан Тодоровић..., као и шпански глумци Елена Мартинес, Франциско Вера, Конча Хидалго, Хосе Луис Мадариага, Роберто Гоја и Карла Санчес.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара