Читај ми!

Јутро ће променити све, 18. и 19. Спојене

Серија „Јутро ће променити све“, снимљена 2018. године, говори о младим људима који су прешли тридесету, завршили са школовањем, нису оформили породицу, немају сталне послове и још увек трагају за собом и „својим местом“ у свету. У раскораку између ране младости која им измиче и одраслог доба, они покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате „куда даље“. Серија покушава и да дочара дух данашњег Београда. Серија прати живот четворо тридесетогодишњака у Београду, кроз период од годину дана.

Анђела одлучује да узме ствар у своје руке и разговара са Даријом, што ће јој донети отрежњење. Саша признаје Светлани да се видела са умирућим оцем, што ова не прихвата на добар начин... Филип и Љуба се бацају на посао писања мастер радова за студенте, који ће их извући их финансијских проблема. Саша сазнаје да је газда њеног бившег локала опет отворио Нулу и преузео све њене клијенте. Она и Анђела, као Бони и Клајд, крећу у освету.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић.

Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић.

Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара