Читај ми!

Јутро ће променити све, 6. и 7. еп. Спојене

Серија „Јутро ће променити све“, снимљена 2018. године, говори о младим људима који су прешли тридесету, завршили са школовањем, нису оформили породицу, немају сталне послове и још увек трагају за собом и „својим местом“ у свету. У раскораку између ране младости која им измиче и одраслог доба, они покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате „куда даље“. Серија покушава и да дочара дух данашњег Београда. Серија прати живот четворо тридесетогодишњака у Београду, кроз период од годину дана.

Да би решила финансијске проблеме Саша по ко зна који пут зајми новац од мајке Светлане и пристаје да направи журку за Марину. Филип одлази код свог ментора са факултета, професора Вујошевића, у нади да ће моћи да му помогне. Љуба је опет у проблему јер мора да на аутобуској станици сачека сарме и не може да дочека Ивону, па моли Сашу и Анђелу да је задрже. Баш у тренутку, када Филип на журци пере судове, долази Андреј, његов колега с факултета. Он је, за разлику од Филипа, успео у животу. Анђела одлази са извесним Зигијем кога је тек упознала. На журци, иако све изгледа да је у реду, појављује се полиција.

Анђела се буди у Зигијевом стану. Филип одлази код Јакше, свог друга програмера, који живи у подруму и бави се сумњивим пословима. Љуба, свестан да му треба удубан живот и топла постеља, одлучује да на све начине Ивони покаже да се променио и да је нов човек. Саша је суочена са новом катастрофом, јер поред тога што мајци не може да врати новац, мора и да плати казну а газда локала јој прети избацивањем.

Улоге тумаче Небојша Дугалић, Андрија Кузмановић, Анита Манчић, Никола Ракочевић, Исидора Симијоновић и Јована Стојиљковић. Сценаристи Маја Пелевић, Димитрије Кокановић, Милан Марковић Матис, Борис Груровић и Филип Вујошевић. Режија Горан Станковић, Владимир Тагић и Милица Томовић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво