Читај ми!

Сумњива лица, 25. еп.

Серија „Сумњива лица“ доноси причу о друштвено-политичком успону породице Цвијовић, у продукцији РТС-а и извршној продукцији Филм Делукс. Првих 12 епизода серије рађено је по комедији Бранислава Нушића „ДР“, док су остале епизоде снимљене по, такође Нушићевим комедијама „Мистер долар“, „Сумњиво лице“, „Народни посланик“ и „Власт“.

Сањине планове о јачању покрета значајно ремети неочекиван гост - жене на прагу куће затичу остављену бебу и истог трена сву своју пажњу усмеравају на њу.

Протерани мушкарци дојаву о догађањима у кући, добијају од убаченог шпијуна Оље. Али, убрзо ће се испоставити да ни на њу не могу да рачунају. Константно ниподаштавана и маргинализована у послу у којем владају мушкарци, Оља ће се ипак приклонити покрету. И док је свима У.С.Е.Ж. постао главни фокус и предмет интересовања, у јавности се појављује информација да је Милорад Цвијовић најозбиљњи кандидат за министарску функцију!

Улоге: Борис Исаковић, Никола Ракочевић, Јасна Ђуричић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Миљана Гавриловић, Јована Стојиљковић, Анђелика Симић, Милош Самолов, Милош Тимотијевић, Бранка Катић, Марта Бјелица, Марко Гверо, Јелена Ракочевић, Вања Ејдус, Милена Предић, Зинаида Дедакин, Оливера Викторовић, Исидора Минић, Стела Ћетковић, Аника Грујић, Бојан Вељовић
Редитељ: Душан Милић
Сценариста: Петар Михајловић

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се