Непобедиво срце, 10-15

Непобедиво срце је телевизијска серија снимљена 2011. године у продукцији РТЦ и Кошутњак филма по мотивима романа Милице Јаковљевић, у режији Здравка Шотре који је написао и сценарио. Радња серије је смештена у тридесете године 20. века. Алекса Новаковић, власник и директор банке, има кћерку Милену и проблематичног сина Сташу који не воли школу. Алекса тражи човека да проба да поврати његовог сина. Проналази Мирослава Балшића, дипломираног правника и талентованог певача, којем шаље писмо и нуди му посао. Сташа је до тада имао много учитеља али му ниједан није помогао. Мирослав је временом успео да убеди Сташу да заволи школу. Њих двојица постају добри другари а рађа се и немогућа и велика љубав између Мирослава и Милене.

Мирослав, након сукоба са Владом, Милениним вереником, одлучује да напусти кућу Новаковића, посао у банци и да се врати у Београд. Милена се враћа кући и затиче брата и родитеље љуте и нерасположене због начина на који је са Владом раскинула веридбу. Одлучује да им каже истину о Влади, а потом одлази у Београд да пронађе Мирослава. Међутим, открива да је Мирослав отишао из Београда и да нико не зна где је. Усамљена и тужна наговара родитеље да је пошаљу у Париз да настави студије музике.

Улоге тумаче Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Љубомир Булајић, Данијела Михајловић, Предраг Ејдус, Зенаида Дедакин, Марија Каран, Драгана Мићаловић, Катарина Жутић, Андрија Милошевић, Ненад Јездић, Наташа Нинковић и многи други.

Награду за најбољи Глумачки пар године, по избору читалаца ТВ Новости, на 47. Филмским сусретима у Нишу 2012. године, добили су Слобода Мићаловић за улогу Милене Новаковић и Иван Босиљчић за улогу Мирослава Балшића.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво