Сумњива лица, 32-42

Докле досежу амбиције породице Цвијовић – тема је друге сезоне серије „Сумњива лица“. У друштвено-политичком успону чувене фамилије и даље главну улогу има Милорад Цвијовић који улази у политичке воде. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, он покушава на све начине да обузда мајку Љиљану и оца Животу, који његову каријеру користе за лични напредак. Министарска позиција му никада није била ближа, али је пред њим сада велико питање да ли такав живот заиста жели. Серија „Сумњива лица“ је снимљена по познатим делима чувеног комедиографа Бранислава Нушића-“Др“, „Мистер долар“,“Сумњиво лице“,“Народни посланик“ и „Власт“. Режију потписују Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната Горан Станковић и Владимир Тагић, а сценаристи су Душан Милић, Петар Михајловић, Слободан Обрадовић, Бобан Јевтић и Милена Деполо.

Без новца инаде да ће успети да врати Кости дуг, Живота долази на идеју да са Благојем отме Љиљану. Коста подсећа Радета да ускоро мора да се отараси Љиљане, али овај оклева, јер му је Љиљана постала драга. Родбина тражи особу одговорну за нестанак Животе и Љиљане. Напети и нервозни почињу да сумњају једни у друге. Весна осећа грижу савести због учествовања у Милорадовој политичкој пропасти. Леонора помаже Агатону у истрази и износи му своју теорију да се име убице налази у тестаменту, јер онај који све наслеђује има и највише разлога да убије Животу.

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар