Сумњива лица, 8-42

Докле досежу амбиције породице Цвијовић – тема је друге сезоне серије „Сумњива лица“. У друштвено-политичком успону чувене фамилије и даље главну улогу има Милорад Цвијовић који улази у политичке воде. Недовољно одлучан и спреман да преокрене свој живот и почне изнова, он покушава на све начине да обузда мајку Љиљану и оца Животу, који његову каријеру користе за лични напредак. Министарска позиција му никада није била ближа, али је пред њим сада велико питање да ли такав живот заиста жели. Серија „Сумњива лица“ је снимљена по познатим делима чувеног комедиографа Бранислава Нушића-“Др“, „Мистер долар“,“Сумњиво лице“,“Народни посланик“ и „Власт“. Режију потписују Милан Коњевић, Дарко Лунгулов као и двојица редитеља дебитаната Горан Станковић и Владимир Тагић, а сценаристи су Душан Милић, Петар Михајловић, Слободан Обрадовић, Бобан Јевтић и Милена Деполо.

Милорадова оставка није једино што брине Вељу. Луковац користи ситуацију, спреман да преузме кормило у странци, а за остварење тог плана неопходан му је Сивковићем потпис. Љиљана и Живорад постављају ултиматум Милораду, уверени да ће под притиском, он пристати да се врати у политички живот. Међутим, то неће бити тако једноставно. Милорад је уморан од свега и мисли да је спреман да се одрекне комфора који су му родитељи одувек пружали и са Мајом започне нови живот. Сивковићева кућа постаје главна мета и Луковца и Веље, али и Милорадових родитеља. У тој вили решиће се будућност странке али и Милорадове политичке каријере

Улоге тумаче Никола Ракочевић, Борис Исаковић, Анђелика Симић, Јасна Ђуричић, Срђан Милетић, Јелена Тркуља, Андрија Кузмановић, Слободан Бода Нинковић, Бранка Катић, Борис Миливојевић, Милош Биковић, Мирјана Карановић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар