Комшије, 46-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Библиотекарка је постављена на место директорке школе због начина да што делотворније обезбеди остварење сумњивог надметања. Њен муж је заправо Ковач, тамошњи тајкун. Миле стално мења концепт представе „Сумњиво лице", али на крају, ипак, долази у недоумицу да ли да игра Јеротија иако је упорно покушавао да се не појави на позорници. Спор са припремом представе постаје још већи када се испостави да немају костиме. Чим је ступио на позорницу, Миле се са пуно заноса препустио улози.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша Илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар