Комшије, 45-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Божа је одлучан у намери да купи кућу од Здравковића па се Милица и Иван претварају да су се помирили и да неће да иду на бракоразводну парницу јер се надају да ће тако добити више новца од продаје куће. Миличин отац Живојин никако не може да се навикне на ово стање јер не подноси Ивана. Сима упорно покушава да сазна ко је Наду пријавио полицији и тако јој покварио посао гледања у шољу од којег је пуно зарађивала.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша Илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар