Комшије, 44-48

Брачни пар Здравковић-виолиниста Иван, члан Симфонијског оркестра, миран и профињен човек, и њехова супруга Милица, сликарка и поборник здравког живота, у потрази за мирнијом средином и великом жељом да коначно постану родитељи, преселили су се у кућу на селу, близу Београда. Ту су и комшије са којима убрзо постају пријатељи, а њихово дружење настављено је и у четвртој сезони серије, бројним згодама и незгодама.

Анчи је депримирана јер јој се Ник, са којим је требало да иде у Њујорк, не јавља. Машан тражи од Миланчета да оде код Анчи и утеши је. Миле је осмислио потпуно нови концепт за представу „Сумњиво лице" - сада би то требало да буде у маниру модне ревије. Гоца је дошла са својим новим дечком Божом, фудбалским менаджером, код Ивана и Милице. Божа хоће да купи кућу од Здравковића, али га Гоца наговара да не буде толико дарежљив у новчаној понуди.

Редитељ Милутин Мима Караџић, сценарио Владимир Ђурђевић, а улоге тумаче Небојша Илић, Милица Михајловић, Ања Мит, Милутин Мима Караџић, Милош Самолов, Наташа Марковић, Оливера Бацић, Милена Дравић, Христина Поповић и многи други.

број коментара 0 Пошаљи коментар